Bestil en haveplan

Mine kunder siger

“Jeg har virkelig fået en nem have”

“Fra sur pligt til overskuelig nussetid”

“Hold op, hvor skal jeg nyde haven til sommer”

 

Har I fået en nemmere have?

”Jamen jeg har faktisk ikke gjort noget. Det eneste vi gør, er at trække mælkebøtter op. Ellers er der intet ukrudt. Haven står fint, og vi er meget glade for den”

Carsten Pedersen, Bjerringbro

”Hej Lone

Din mail havde nær brændt vores aftensmad på J – jeg så den og glemte alt om gryder og pander!

Det ser vildt godt ud og kan helt sikkert bruges. Vi går lige og kigger på det et par dage og så kommer vi med lidt uddybende spørgsmål, men når vi har dem drøftet vil jeg bestemt gerne købe dine planteforslag.

Du hører fra os i næste uge.”

Lene Svenningsen, Rønde

”Kære Lone,

Tak for den smukke haveplan du har lavet til os. Den ser fin ud og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang.

Vi synes du har været god til at lytte til vore ønsker og har fået skabt nogle gode hyggekroge og en fin sammenhæng i haven. Staudebedene er jeg især meget glad for, fordi der er plads til mange stauder og blomster i det hele taget. Dejligt! Plantelisten ser god ud, med mange dejlige planter……”

Knud Thorup og Ingegerd Møldrup, Aalborg

”Kære Lone
Tak for din mail.
Vi er meget glad for resultatet særlig har vi nydt bedet langs indkørslen, som vi havde stor glæde af allerede fra sidste forår. Det vokser rigtig godt og jeg er så småt begyndt at kunne tage aflægger og sætte andre steder i haven, så det en gang med tiden bliver endnu mere harmonisk at se på. Og så har det til min store overraskelse krævet et minimum af vedligeholdelse, hvilket bestemt ikke er at kimse af.

Som det vil fremgå, har vi ikke fulgt planen til punkt og prikke, men har fundet stor inspiration i planen og synes det samlede resultat er blevet rigtig fint.

Med venlig hilsen”

Kate Mortensen, Nivå

“Hej Lone

Tusind tak for den flotte haveplan og den fine beskrivelse af tankerne omkring haven. Det er bare super flot og inspirerende, og selvom vi ikke er “havemennesker” får man jo helt lyst til at blive det..;-)

Mange hilsner”

Jacob og Julie Hedebrink, Dyssegård

”Kære Lone

Vi har haft en dejlig weekend og holder godt øje med hvor der mangler vand. Jørgen har vandet to gange siden i fredags, mest i bedet foran huset. Det er rart at vide at vi har dig som livline i forhold til pasning og pleje af planterne.

Tak for denne omgang i hvert fald, det har været en god oplevelse.

Med venlig hilsen”

Karen Toft, Viborg

“Hej Lone

Tak for dit besøg. Det var meget udbytterig. Tak for info. Det er vi glade for. Nu har vi lånt en vertikalskærer, så Jesper skal igang med græsplænen i næste uge. Onsdag kommer der een med et tilbud på terrassen, hvor vi vil bruge din tegning.

Med venlig hilsen”

Louise Christensen og Jesper Asbirk, Ishøj Landsby

Er Grønne Glimt havedesign nu pengene værd?

”Jeg havde egentlig ikke forestillet mig, at jeg skulle ha en havearkitekt. Men de ting, du kom med, det havde vi ALDRIG selv fundet på. Vi er så glade for det hele.  Gårdspladsen skal vi aldrig feje, for blæsten fejer bladene af sig selv.”

Karl Erik Vestergaard, Bjerringbro

”Hej Lone

Ser først din mail nu – ser du har fundet ud af det – har med posten modtaget en flot og inspirerende haveplan fra dig, so m vi er meget tilfredse med. Der er ingen tvivl om at den vil blive studeret mange gange de kommende år.

Du skal have tak for hjælpen – det giver lige ny energi at se tingene vendt på en anden måde.

Vores plan er at lave ændringerne i mindre bidder – og især i den sammenhæng er det en stor hjælp at have en master plan.

Tak for hjælpen og god sommer.”

Vibe Kittelmann, Bagsværd

”Hej Lone

Som Hans-Jørgen har skrevet til dig, er vi meget glade for haven.

Jeg vil også sige dig tak for at have givet Hans-Jørgen “have glæde” og “have interesse” gennem processen med, at du kom ud og talte med os om, hvad vi havde af ønsker til haven, du tegnede haven og hvor vi nu kan se det fantastisk dejlige resultat. Jeg har altid nydt vores have og havelivet, og nydt at arbejde i haven, hvorimod haven aldrig tidligere har sagt Hans-Jørgen ret meget. Nu går han meget op i, at haven skal være pæn, og nyder at gå og arbejde i haven og efterfølgende sidde i haven oh nyde det. Du har virkelig gjort en stor forskel, tak for det – det er nu blevet en fælles interesse for os, som beriger vores dagligdag og liv ??????”

Merete Pommergaard, Vordingborg

Vi siger tak for den fine haveplan samt andet godt materiale. Vi er meget begejstrede og kan næsten ikke vente til det færdige resultat ( suk 🙂  )

Det bliver helt sikkert min drømmehave!

Eline og Christopher Stensbjerg

“Hej Lone

Tak og atter tak ………

jeg blev simpelthen så glad da jeg rullede planerne ud

og ikke mindst berørt – jeg havde aldrig forestiilet mig

at følelsen af at glædesgråd kunne komme i sådan en situation J

Vores gæster er lige kørt, så nu skal vi til at kigge nærmere på det hele J

Med venlig hilsen”

Sussi Møller og Kristian Kristensen, Trustrup

“God morgen Lone.
1000 tak for en super haveplan og nogle fantastiske plantelister. Jeg er meget, meget tilfreds med begge dele og jeg glæder mig til at gå i gang.

Her i foråret anlægger jeg bedene på terassen og tager så fat på selve haven til efteråret. Det er jo noget af et projekt og ved at dele det op bliver det mere overskueligt for mig.

Endnu en gang tak for din fine indsats og skulle der være spørgsmål kontakter jeg dig, men planerne er jo så flot detaljerede, så der bliver vist ikke de helt store spørgsmål  🙂 og dit honorar overfører jeg selvfølgelig – du har så vel fortjent det.

De bedste hilsner og rigtig god weekend”

Lis Christensen, København S

”TAK for den flotte haveplan. Den er virkelig smuk. Altså både visuelt – jeg er nødt til at købe en ramme til den og hænge den på op væggen i det nye hus – og indholdsmæssigt.

TAK for det. Vi er meget glade.

Vi glæder os så meget til at komme i gang, og er rigtig glade for at vi er kommet så langt i processen allerede. Det kommer til at hjælpe os rigtig meget både når vi skal mødes med elektriker, funderings-holdet mv. at vi kan rulle planen ud foran dem ?

Vi er meget tilfredse med resultatet. Der er et par små opklarende spørgsmål ift planterne, men jeg tænker at vi tager dem, når vi lige kommer lidt længere frem i processen og ved hvor meget der er “overlevet”. Nu venter vi bare på vores nedrivnings- og byggetilladelse, og så kan det hele gå i gang.

Jeg får betalt fakturaen, dejligt at det kunne holdes indenfor budgettet – også tak for det.

Vi glæder os til at invitere på besøg i haven, OG vi snakkes helt sikkert ved inden!”

Katrine Roelsgaard, Vanløse

”Hej Lone,

Mange tak for den flotte haveplan. Sikke en skøn gårdsplads! Glæder
mig meget til at komme i gang med den. Har lige haft fødselsdag og
fået en del små potter med stauder, som jeg skal have plantet ud….”

Jeanette og Michael Bleibach, Hornsyld

”Hej Lone

Mange mange tak! Vi er begge rigtig glade for det.

Og jeg kan slet ikke vente med at få plantet haven, selvom det nok ikke bliver lige nu, men nu har jeg en plan og en planteliste.

Og blomsterne er jeg vilde med!

Vi snakkes ved”

Ditte Lundsgaard Nielsen, Viborg

“Hej Lone.
Tusinde tak for et meget inspirerende havebesøg i fredags.
Jeg har tænkt mange tanker og fået mange ideer efterfølgende, og så

har jeg bestilt rigtigt mange frø.
Brombærrene er blevet flyttet op i bærhaven, og sat op ad et trådnet,
så der er styr på dem og de 4 kastanjetræer er fældet.
Mange hilsner”

Susanne Nygaard, Ørnhøj

”Hej Lone

Har længe villet sige tak for din fine idéskitse vedr. vores have. Det ser rigtig spændende ud. Dog har vi endnu ikke fået taget hul på det. Men det kommer. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi, hvis du er på disse kanter.

Med venlig hilsen”

Anne Marie og Carsten Thorsback-Hansen, Hinnerup

“Hej Lone

Det går rigtig godt fremad og vi taler ofte om, hvor dygtig du er til at lave sådan et arbejde 🙂

Havehilsner”

Sussi Møller, Trustrup

Tak for den meget smukke have plan. Den er sat i glas og ramme og hænger nu på vægen i køkkenet. Kunne man bare trylle, så haven så sådan ud i morgen – ihh det ville være dejligt! Resultatet er virkelig flot.

Ulla Vig Nissen og Peter Møller, Kongens Lyngby

Jeg er mest glad for der er blevet liv og frodighed i haven, og så nyder vi faktisk også at gå på stien bagerst i haven. Og nu glæder jeg mig specielt meget til at stauderne blomstrer….så spændende.

Eline og Christopher Stensbjerg