Bestil en haveplan

Mine kunder siger

Din haveplan har ramt legebarnet i mig

“Jeg har virkelig fået en nem have”

“Fra sur pligt til overskuelig nussetid”

“Hold op, hvor skal jeg nyde haven til sommer”

 

Hej Lone

Vi er meget glade for vores shelter og bålplads, og så er vi selvfølgelig glade for de høje træer, som afskærmning mod naboen. 

Men jeg tror ikke som sådan at vi har et bestemt område vi er mest glad for. Det er helheden der begynder at vise sit værd, nu hvor planterne er begyndt at komme op. 

At vi fik opdelt haven i nogle forskellig rum og med dine input og haveplan ikke var bange for at fylde haven op med mange træer, buske, planter og blomster, har gjort at hele haven hænger sammen. 

Vi glæder os helt vildt til næste år, når alle planterne har haft endnu et år til at sætte sig og forhåbentlig bliver endnu større og flottere.

Skulle du være i nabolaget en dag, så kig endelig forbi. 

Med venlig hilsen

Allan Kjaergaard
Gedved

Kære Lone,

Som tiden dog flyver afsted… …Mest af alt er det en beskrivelse af den glæde, det er at opleve, hvordan hjælp fra den rigtige fagperson kan give en almindelig parcelhushave det perfekte løft, der er med til at trække familien ud i haverummet på daglig basis. Vi er meget, meget tilfredse med resultatet. Og selvfølgelig har jeg anbefalet dig, når jeg møder folk med havedrømme. Du har gjort det forbilledligt godt – for det var egentlig ikke en super nem opgave, tror jeg, med den kompakte have.

Mange hilsner

Jeanette og Rasmus Bylov
Viborg

Hej Lone,

Mange tak for fremsendte, ser rigtig godt ud. Annemarie er meget vild efter at komme i gang, så det kan ikke være bedre 🙂

Med venlig hilsen

Hans Jeppesen
Spjald

Hej Lone,

Tusind tak for både haveplan, planteliste og brev. Det ser SÅ fint ud! Jeg er meget imponeret og taknemmelig over, at du har fået plads til næsten alt fra min lange ønskeliste, og jeg kan næsten ikke vente med at gå i gang med forvandlingen – skridt for skridt.

Mange hilsner

Tina Rasmussen
Hellerup

Hej Lone,

Vi er som sagt super glade for det hele. Nyder bedene, hvor der lige nu vrimler med sommerfugle og bier i Anisisop og Storkenæb. Blåaksene stod fantastik flotte med deres lange frøstande og som du kan se er Pinky Winkierne ved at få farve. “Hegnene” omkring bedene er naturligvis midlertige, men nok til at afholde vore gamle hund for at hjælpe med gravearbejde:-)

God weekend

Henrik Rasmussen
Skørping

Hej Lone,

Tusinde tak – jeg glæder mig simpelthen sådan til både efterår og forår nu hvor jeg bare kan følge din plan og tage et lille skridt af gangen, og drømme om hvordan næste område kommer til at se ud – det er virkelig fedt at have den at gå efter – og har været alle pengene værd. Det er også så fint at se som tingene blomstrer på forskellige tidspunkter hele året – det er rigtig dejligt.

Bedste hilsner

Gitte Høj Jensen
Dragør

Tak Lone,

Jeg vender gerne tilbage, hvis jeg får nogle spørgsmål.

Din haveplan har ramt legebarnet i mig.

Det bliver sjovt!

Mange hilsner

Beth Nørgård
Fjerritslev

Hej Lone,

Mange tak for dit besøg. Du gav os mange enormt gode ideer og vi har talt meget have lige siden. Daniel har fået en til at komme og nivellerer og gøre klar til græs osv. allerede på fredag.

Venlig hilsen

Signe og Daniel
Værløse

Hej Lone,

Endnu engang tak for en fantastisk haveplan, vi er så begejstrede for, at du har kunne få så mange af vores tanker med i haven og skabt sammenhæng i det hele med træterrasser, opholdsrum og fine plantesammensætninger 🙂

Mange hilsner

Mette og Henrik Ozol
Viborg

Hej Lone,

Mange tak for et helt igennem dejligt besøg.  Vi var helt høje om aftenen, for fornemmelsen af at du kan nedfælde og tegne det vi har drømt om + alle dine gode ideer var fuldt ud til stede.

Med venlig hilsen

Gitte og Flemming
Silkeborg

Hej Lone,

Endnu engang tak for den flotte haveplan. Den er lige til at gå til og virker overkommelig for os. Vi tager det lidt efter lidt, og har fået lavet og planlagt nogle af tingene. Planterne venter vi med til efteråret.

Mvh

Helle og Jacob Dirks
Viborg

Kære Lone,

Det er intet mindre end fantastisk, det du har udarbejdet!

Det er super godt ramt – og gennemført flot tegnet og beskrevet. Atter 1000 tak for vores fantastiske haveplan!

Med venlig hilsen

Gerhard Bjerrum-Andersen
Billund

Kære Lone,

Mange tak for et flot og spændende haveprojekt, med alle vores ønsker opfyldt. Det glæder jeg mig til at gå igang med (hovedet kører på højtryk for at finde ud af hvor og hvornår jeg kan starte).

Hilsen

Vera
Gjerlev J.

Kære Lone,

Mange tak for det fremsendte, det er lige i øjet.

Vi er i fuld gang med at rydde op i forhaven og skal i gang med baghaven i næste uge.

Vi tales ved.

Kærlig hilsen

Marina Nielsen
Hellerup

Hej Lone,

For Søren hvor ser det godt ud, wow! Du har virkelig forstået at bringe vores finurlige have i spil på en hel ny måde, som jeg synes ser helt vild fantastisk ud. Jeg er meget imponeret og glæder mig helt vildt meget til at det hele kommer til virkelighed. Det bliver nok ikke lige i morgen, men når det er, er du både meget velkommen til at se den og få alle de billede, du kunne tænke dig.

Mange hilsner

Rikke og Christian Bodenhof
Birkerød 

Hej Lone,

Tusind tak for den flotte haveplan, det ser virkelig hyggeligt og lækkert ud ☺️ Vi glæder os til at komme i gang 🙂

Mvh

Carola og Christian Toft
Hjørring

Jeg er mest glad for der er blevet liv og frodighed i haven, og så nyder vi faktisk også at gå på stien bagerst i haven. Og nu glæder jeg mig specielt meget til at stauderne blomstrer….så spændende.

Eline og Christopher Stensbjerg