Bestil en haveplan

Boligforening

Et lækkert og attraktivt gårdmiljø er virkelig fedt, når man bor i lejlighed, så man dagligt har adgang til noget grønt.

Jeg tilpasser altid opgaven til bebyggelsen og jer beboere, der bruger det. Målet er grønne rammer, som både er vedkommende og interessante at færdes i, på afstand og helt tæt på. Grønne anlæg producerer ilt, lagrer CO2 og tilbageholder regnvand. På den måde bidrager planter til et bedre klima – for både mennesker og natur. Mennesker, der bor tæt på grønne udemiljøer, bliver simpelthen gladere…. 

Så skal jeres uderum være hyggeligere at være i, sjovere for ungerne, mere spiseligt, mere blomstrende, grønnere, meget nemmere at holde?… Kontakt mig for en dialog om jeres behov og ønsker på mail@groenneglimt.dk

2019

Ejerforeningen HC Ørsteds Vej 31-33, 1879 Frederiksberg.

Haveplan til børnevenlig gårdhave med uformelle siddepladser, grill og stor træterrasse. Spiseligt og børnevenligt plantevalg.

”Jeg har indtil videre fået rigtigt fin feedback på dine skønne tegninger”

2018

Andelsboligforeningen Strandparken, Hobro.

Helhedsplan over grønne rammer og intime gårdhaverum. Spiselige planter. Opsamling af regnvand.

”Vi har været særdeles godt tilfreds med samarbejdet og også med det resultat, du kom frem til.”

2018

Ejerforeningen Brohus, Rantzausgade 39,København N

Renovering af mindre gårdhaverum. Indbydende opholdskrog med spiselig beplantning.

2016

Ejerforeningen HC Ørsteds Vej 20-20A, 1879 Frederiksberg. Haveplan til ny gårdhave med plads til leg og lækker træterrasse til hygge og solbadning.

”Lone hjalp os med at komme i gang med gårdprojekt på Frederiksberg. Vi brugte hendes tanker og skitser som udgangspunkt for at arbejde videre med vores egne ideer til haven. Vi har nu en dejlig have som børn og voksne bruger. Haven har givet os et nyt, socialt fælles- og naboskab i ejendommen.”

Se projektet her

2014

Andelsboligforeningen Thorshammer, Skive. Idéoplæg til renovering af atriumgård og fællesarealer med hyggekroge. Opsamling af regnvand.

”Vi er vilde med regnbeddet og blandingen af belægning”

Se projektet her

Lad mig hjælpe med jeres uderum

”Vi har været særdeles godt tilfreds med samarbejdet og også med det resultat, du kom frem til.”

Thyge Trads, Andelsboligforeningen Strandparken