Bestil en haveplan

Haven blev en grøn oase med plads til leg og hygge

Haveejer Anne Hvidt fortalte mig glad, at hun holdt af planter og gerne ville den gammeldags stil, lidt tilfældigt og naturligt…..og samtidig satte hendes fysiske formåen begrænsninger for havearbejdet – det skulle frem for alt være nemt!

Mit udgangspunkt til var at tegne struktur i de overordnede linier, med afvekslende planteindhold og med en ”rød tråd” igennem…

En dygtig anlægsgartner lagde ny belægning og en ny og større balkon så dagens lys.

Mit greb var forenkling af haven ved at inddele den i rum ved hjælp af diagonale bløde linier og skabe større bede af ensartet nemme planter. Mere privatliv og afgrænsning mod sydlige naboer stod også højt på ønskelisten, dette løste jeg med brede indre hækflader samt et rivenet beklædt med efeu. Dette er supersmart, det skal ikke klippes og så er det også grønt om vinteren!

Før billeder

 

Her ses en pragtfuld ældre villa med masser af sjæl. Da jeg besøgte haven på 500m2 første gang, var den noget forsømt og idéforladt, og huset udrustet med en temmelig mør altan omgivet af 2 bevaringsværdige lindetræer.

 

Book inspirerende havebesøg til kr. 4.200,-

Tak for dit havebesøg! Det var spændende at se vores have gennem dine “briller”, og det gav os rigtig meget lyst til at få lavet den om til noget bedre!

Familien Pedersen