Bestil en haveplan

Mer´ end blot en have….

Jeg indretter haver til det unge par med drøm om en fed unik have, naturelskeren, børnefamilien, landmanden, den stilsikre minimalist, havenørden og til pensionisten, hvis have er blevet tilgroet.

Jeg laver også haver for virksomheder, landbrug og boligforeninger.

Jeg tager mig tid til dig og dine drømme om dit udeliv.

Mit firma hedder Grønne Glimt havedesign, og mit navn er Lone Skjødt, og jeg er havearkitekt.

Jeg laver haver for mange typer af haveejere, og det er det, jeg brænder for. Jeg elsker at være på havebesøg og glæder mig hver gang til at fortælle og forklare, hvad jeg ser og tænker om din have.

Jeg løser utallige opgaver og udfordringer lige fra tagterrasser til skovkirkegårde, fra små intime gårdhaver til flotte parkanlæg på flere hektar. Jeg kender de letteste og billigste genveje til dig med et beskedet mikrobudget og til dig, der kun ønsker de allermest gennemførte og helstøbte prestigeløsninger.

Plads til meget mere liv i haven

Jeg er meget optaget af mest mulig dyreliv og natur i haven, så den bliver levende og robust.

Grønne rum med årstidsvariation og biodiversitet giver liv i din have – året rundt.

Jeg deler med glæde ud af min store specialviden om anvendelse af planter – herunder forhold som godt gartnerskab og plejeindsats.

Jeg interesserer mig allermest for haver, der fungerer i hverdagen og giver dig mest mulig glæde, uden du skal bruge oceaner af tid for at holde den.

En fordel ved at lade dig råde af mig, er at jeg er uvildig og derfor ikke ude på at sælge dig een bestemt løsning.

Mere om Lone

Jeg startede som selvstændig havearkitekt med mit firma Grønne Glimt havedesign i 2008. Jeg er uddannet Hortonom / Landskabsarkitekt, Cand. Hort i 1993 fra KU Science (tidligere Landbohøjskolen) og har dertil en lang række kurser og uddannelser bag mig.

Jeg har selv haft glæden af at rode og regere rundt i 4 haver gennem de seneste 25 år. Lige fra en skøn  mormorhave med gamle frugttræer og hængekøje til en rå byggegrund, som jeg forvandlede til den grønneste oase med masser af funktioner.

I dag deler jeg min arbejdsliv mellem Viborg og København. Jeg har mit hovedkontor i Toldboden i Viborg. I København bor min kæreste Eva. Så jeg forener gerne mine ophold hos hende med et par havebesøg. Hun har en dejlig altan, som jeg elsker at plastre til med alle mulige planter – hvert år giver hun mig lov til et nyt tema! Jeg har voksne børn, Emma og Therese. De kan godt nævne et par ting i deres liv, som er mere interessant end min plantesnak!

Book inspirerende havebesøg til kr. 4.200,-

Tusinde tak for et meget inspirerende havebesøg i fredags.
Jeg har tænkt mange tanker og fået mange ideer efterfølgende, og så har jeg bestilt rigtigt mange frø. Brombærrene er blevet flyttet op i bærhaven, og sat op ad et trådnet, så der er styr på dem og de 4 kastanjetræer er fældet.

Susanne Nygaard, Ørnhøj