Bestil en haveplan

Haveplan FRA kr. 10.500,- inkl. havebesøg

Ja tak til en komplet køreplan for min drømmehave

Det skal være nemt at bo og leve grønt. Lær hvordan hos Grønne Glimt havedesign

Du drømmer sikkert ikke om at blive haveekspert, men du har en drøm om at få en dejlig have, der passer til dig og det sted, du er i livet.

Måske en nemmere have, der samtidig er let at gøre smuk? Med små kroge til en stille kop kaffe efter en travl arbejdsdag, hvor du kan høre græsset gro og se æblerne blive modne? Eller en fed terrasse i læ med plads til hele familien, hvor du samtidig kan holde øje med ungerne? Drømmer du om din egen grøftekant?

Undgå at famle i blinde om havens indretning og dyre fejlkøb af planter.

Lad mig være din genvej til en nemmere have.

Jeg har løsningerne på dine grønne udfordringer og med en personlig haveplan kan jeg give dig viden og overblik over, hvordan du når din havedrøm.

Jeg kommer hjem til dig på et havebesøg

hvor du fortæller mig om dine ønsker og tanker om din kommende have. Vi måler sammen haven op, eller måske har du allerede tegninger på grund og bolig, som jeg kan få med.

Jeg tager fotos af grunden og boligen og noterer mig eksisterende og bevaringsværdig beplantning, som kan genbruges i dine nye grønne rammer. Du fortæller mig om planter, du godt kan lide og lige så vigtigt, hvilke du ikke bryder dig om. Du kan sikkert også fortælle mig om sol og skygge, vind og vejr i haven, og hvis der er regler eller forhold at tage hensyn til i omgivelserne.

Sommerlige farver, moderne designs og materialer, der både er smukke og funktionelle? Med en gennemarbejdet haveplan tryller jeg din have om til en hyggeligt og nem oase for hele familien, når dagene bliver lysere og sommeraftenerne lokker. Brug f.eks. haven som et køkkenværksted, inviter sommerfuglene indenfor, stimuler sanserne og få planter, der klatrer, dufter og giver lyd.

Skal haven:

5
indrettes med flere terrasser, siddepladser og måske en bålplads, så din stue nærmest flytter ud i haven og skaber grønne rammer for familien og sammenkomster med vennerne?
5
være et fristed, der skaber ro i sindet og som du kan dele med fuglene eller naboen?
5
skabe plads til at leve, lege og feste
5
i det hele taget bare være nem at holde?
5
understrege din boligstil og din måde at leve på?

Skal beplantningen:

5
forenkles eller forøges?
5
tilføres træer, der skaber tag og nye haverum?
5
være fuld af spræl og farver eller nøje afstemt i harmonisk balance?
5
Bestå af veldefinerede nemme bede, der både kan nydes ude som indefra husets vinduer hele året rundt?

Efter havebesøget

Efter et godt havebesøg hos dig gennemtænker jeg nøje din haves muligheder og designer med dig og din have i fokus en flot og farvelagt håndlavet haveplan med alle detaljer på plads, evt. fra forudgående idéskitse. Jeg tegner i hånden, hvilket giver et personligt og unikt udtryk.

Haveplanen er målfast og indeholder alle de detaljer, oplysninger og beskrivelser som du, evt. jeg (se haveplan med ALT) eller en anlægsgartner skal bruge for at udføre dit nye haveanlæg.

En færdig køreplan indeholder havens overordnede indretning med placering af terrasser, træer og hække ned til detaljerede plantesammensætninger, plantelister og udførligt beskrivende brev. Tips og idéer til belægning, højbede, bygning af pergola, børnenes legeplads, planterne og deres pasning, og hvad der ellers er aktuelt for netop DIN have.

Jeg tænker meget gerne natur og årstidsvariation ind, så din have kommer til at forsyne dig med oplevelser året rundt.

Med en haveplan lærer du, HVAD du skal gøre HVORNÅR i din nye drømmehave. Som du får glæde af fra DAG 1.

Bonus: En haveplan skaber merværdi til din ejendom og en flot have får stor betydning, den dag du skal sælge. I øvrigt får du hurtigt din investering tilbage, fordi du undgår flere dyre plantefejlkøb, irritationer og spekulationer, om nu tingene passer sammen.
Havearkitekt Lone Skjødt kan udarbejde en unik haveplan.
Lone skaber haver, hvor du kan høre græsset gro og se dine æbler modnes.

Skal du bygge nyt, kan du slå to fluer med ét smæk:

Haveplanen forslår husets optimale placering på grunden i forhold til at få mest mulig have og sol.

Du får angivet store og mindre terrasser og alle belægningsområder, så du kan rulle planen ud foran elektriker, funderings-holdet mv. til de indledende byggemøder.

Skal du klargøre en have til salg?

En renovering af haven er en hurtig måde at gøre et hus, der er til salg, mere attraktivt på markedet. Her kan haveplanen give overblikket og gøre målet konkret. Også for kommende købere.

Skal du have renoveret en ældre tilgroet have?

Kan jeg foruden nyindretning af haven, naturligvis også placere haveskur, legeområde, terrasse(r), hønsehus og hvad der ellers måtte stå på din ønskeliste.

Jeg er med dig hele vejen: Jeg finder havens guld, der med fordel kan bevares, fremhæves eller flyttes.

Er haven fyldt med ukrudt, forsyner jeg dig med konkrete løsninger, så du finder din vej mod en lettere have.

Bestil en komplet køreplan for din drømmehave - bestil en haveplan

Tusind tak for den flotte haveplan og den fine beskrivelse af tankerne omkring haven. Det er bare super flot og inspirerende, og selvom vi ikke er “havemennesker” får man jo helt lyst til at blive det.

Jacob og Julie Hedebrink, Dyssegård