Bestil en haveplan

Havebesøg kr. 4.200,-

Indenfor en radius af 80 km, derefter + kørsel.

Jeg træder ind ad jeres grønne dørtærskel og møder jer i jeres have

Vi gennemgår din have sammen, og jeg hjælper dig med det gode udeliv. Jeg giver dig inspiration og gode råd til din allerede anlagte have. Du tager selv noter undervejs. Måske behøver du ikke at lave hele haven om….

 

På havebesøget kan jeg give dig 

5
nye ideer til havens indretning
5
vejledning om belægningstyper
5
tips om beskæring, udtynding, gødning og lugning

og fortæller dig

5
tips til flere naturoplevelser i din have
5
dine planters navne og om deres pasning
5
hvad der allerede virker godt i din have

Du får ord og idéer på din have og dens potentiale, som du selv kan føre ud i livet.  Du sparer tid og ærgelser og får en retning at følge, der giver dig ro og overblik.

Får du efter havebesøget lyst til at bestille en haveplan, har du tegninger af grund og bolig, som jeg kan få med. Jeg tager fotos og noterer mig evt. eksisterende og bevaringsværdig beplantning, som kan genbruges.

Se før og efter fotos, hvor jeg har samlet et bredt udvalg af haver, jeg har designet. Livet leves til fulde i haverne, og det er en fryd at opleve mine idéer blive ført helt til dørs og gerne mere til.

 

Book inspirerende havebesøg til kr. 4.200,-

Tusinde tak for et meget inspirerende havebesøg i fredags.
Jeg har tænkt mange tanker og fået mange ideer efterfølgende, og så har jeg bestilt rigtigt mange frø. Brombærrene er blevet flyttet op i bærhaven, og sat op ad et trådnet, så der er styr på dem og de 4 kastanjetræer er fældet.

Susanne Nygaard, Ørnhøj