Bestil en haveplan

Foredrag
kr. 3.500,- + kørsel

For dig som søger et lærerigt foredrag om haveglæder og grønne løsninger.

Sådan kommer du til at nyde din have

Er du ny eller erfaren haveejer, er der masser af frisk inspiration at hente. Det gælder om at indrette haven, så den bliver til glæde og ikke besvær.

Havearbejdet skal være overkommeligt og nemt og samtidig give dig de skønneste grønne rammer.

Jeg har masser af konkrete idéer at øse ud af, som du sagtens selv kan gå hjem og udføre i morgen.

Er du i tvivl om du udnytter din have optimalt?

Få fordelene af at indrette din have som din bolig: Forskellige rum giver mulighed for forskellige funktioner og oplevelser.

  • Hvilken belægning matcher til dit hus og hvilke grønne gulvtæpper giver minimum pasning?
  • Hvilke planter er velegnede til de grønne rammer, og hvor er faldgruberne?

Buske kan f.eks. bruges som rumdelere. De kan blomstre, dufte, tiltrække sommerfugle, insekter og især de trængte bier. En spændende aften, hvor du får masser af idéer og grønne løsninger med hjem….

Træt af din gamle have? - Bliv inspireret af de nyeste tendenser indenfor havens indretning

Et inspirerende foredrag, der handler om grønne tendenser både globalt og nationalt, og hvordan vi kan tage idéerne med hjem.

Det smarte i at indrette vores uderum, som vi indretter vores inderum, lige fra villahaverne til altanerne i det urbane landskab. Haver, hvor der er plads til at leve, lege og feste. Om mormorhaver, haver i højden, og dem der kan spises, om haver, der bliver vildere til gavn og glæde for vores trængte natur og klimarobuste haver.

Foredraget vil være fyldt med inspiration både på det designmæssige, men også på det lavpraktiske og holdningsmæssige plan.

Lær hvordan du kan få en nordisk have

Drømmer du om at gøre din have mere nordisk? Dyrke hjemmehørende, robuste og spiselige planter i haven!

Dermed kan vi skabe større robusthed, frodighed samt øge dyrelivet i vore haver. – Hvilke fordele giver det dig, hvis du øger biodiversiteten i din have? Den vilde have kan sagtens være smuk og jeg tror på, at vi skal tænke haveindretning på langt mere naturvenlig måde.

Mediernes massive anerkendelse af Nomas nynordiske tryllerier har legitimeret det at servere – og invitere sin familie eller venner på – det enkle, det komplekse, det rå, det farlige og det fermenterede.

Lær hvordan og få en god oplevelse af succes med at dyrke dit eget spisekammer – og følelse af at være aktive samfundsborgere, der støtter tanken om bæredygtighed helt hjem til din egen dørtærskel.

Få grønne løsninger til at klimasikre din have?

Banker naturen på ruden hjemme hos dig, kan jeg hjælpe dig med at håndtere vandproblematikker eller skabe læ. Fremover vil vi opleve mere kraftige regnskyl, som får gader, huse og haver til at stå under vand.

Lad mig fortælle om mine praktiske erfaringer fra regnvandsprojekter og gennemgå, hvilke tiltag du med fordel kan forandre og optimere hjemme i haven, således at du er klædt godt på til at møde klimaforandringerne i din have …

Som en grøn oase kan din have fremover komme til at kunne håndtere de stigende regnmængder og vil samtidig summe af meget mere liv. Hvor der er vand eller varierende biotoper, skabes der nemlig grobund for en levende og robust have.

Er der andre foredrag om havebrug, du kunne tænke dig, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Book inspirerende foredrag til kr. 3.500,-

+ kørsel.

Tusinde tak for en dejlig inspirerende aften. Hele natten arbejdede min hjerne videre med plantesammensætninger i vores birkelund og et nyt bed på nordsiden af huset – skønt.

Lilian Skønager, Ribe